Drobečková navigace

Úvod > Mateřská škola > Aktuality > Rozhodnutí o přijetí k předškolnímu vzdělávání pro školní rok 2023/2024

Rozhodnutí o přijetí k předškolnímu vzdělávání pro školní rok 2023/2024



Vážení rodiče,

zde naleznete seznam registračních čísel přijatých dětí – Rozhodnutí o přijetí k předškolnímu vzdělávání.

  • Pokud jste mezi přijatými, tak potvrďte nástup Vašeho dítěte mailem na hintnausova@zsplovarna.ji.cz. V potvrzovacím emailu uveďte, prosím, registrační číslo žádosti, jméno a příjmení dítěte a datum narození dítěte.

  • Pokud jste mezi přijatými a zároveň se rozhodnete do MŠ nenastoupit, tak sdělte, prosím, i tuto skutečnost krátkou zprávou na mail: hintnausova@zsplovarna.ji.cz. V emailu uveďte registrační číslo žádosti, jméno a příjmení dítěte a datum narození dítěte.

  • Pokud nejste mezi přijatými a zároveň jste přijati na jinou MŠ, nebo do MŠ již nechcete nastoupit, tak také, prosím, napište na mail hintnausova@zsplovarna.ji.cz. Opět uveďte registrační číslo žádosti, jméno a příjmení dítěte a datum narození dítěte.

Děkujeme Vám za spolupráci a pochopení, tímto krokem urychlíte vyřízení celého zápisu a zároveň umožníte dětem doposud nepřijatým do MŠ jejich nástup. Preferujeme v této záležitosti emailovou komunikaci. 

 

Termín pro osobní vyzvednutí rozhodnutí o nepřijetí a nahlédnutí do spisu dítěte:

  1. 5. 2023 od 10.00 do 15.00 hod v kanceláři zástupkyně ředitele MŠ.

 

Rozhodnutí o přijetí bude vydáváno osobně:

  1. 5. 2023 od 10.00 do 15.00 hod v kanceláři zástupkyně ředitele MŠ. V tento den se budou předávat i ostatní dokumenty potřebné k nástupu dítěte do MŠ.